Välkommen höst

Hej igen. Så var det dax att skriva några rader igen. Ja vad har hänt på sista tiden, det går ett rykte här på holmen att vår kära mack ska stänga. Det är ju hemskt. Var ska vi då samlas och surra av oss lite? Hoppas att det inte blir så.

Nu har hösten kommit med kalla kvällar och mornar, ta det lugnt efter vägen för nu kommer halkan snart. Hösten har sin charm, vackra färger, frisk luft och lite mörkare kvällar. Jag gillar när det mörknar ute, härligt att få tända lite ljus och sitta i soffan och ta det lugnt.
Nu börjar det närma sig starten på den hårda träningen, jag längtar tror aldrig jag längtat så efter att få träna. Jag ska köra minst tre dagar i veckan det kan bli fler när jag väl börjar. Vi är flera stycken på jobbet som ska träna så jag får lite press på mig. Funderar på att starta nån form av tävling på jobbet bara på skoj där den som kommer sist får bjuda dom andra på lite fika, vi får se om alla går med på det.
Ha det bra och var rädd om varandra. Mvh Johhny

Inte som man tänkt sig

Så var det dax igen för lite bloggande. Ibland blir inte allt som man tänkt sig, planerade att skriva mer men det blev raka motsatsen. Olika omständigheter har gjort att jag inte kunnat skriva så mycket som tanken var. Nu får vi hoppas att allt strul är över.
Tiden sen sist jag bloggade har verkligen varit upp och ner, några glädjeämnen men mycket jobbigt också. Nu ser vi bara framåt.
Jag längtar till om en månad då gymmet här i närheten öppnar så att jag kan komma igång med lite tuffare träning, nu har det mest blivit gång och testcykel. känner mig så laddad att få köra hårt och vakna upp med träningsvärk, för det kan jag lova att jag kommer att få i början. Jag vet inte hur andra tycker men jag gillar den värken för den signalerar att man gjort något bra och inte bara slappat. Jag måste komma i håg att ta kontakt med Wille för att få lite tips hur jag ska starta på gymmet så att jag får en bra start. Hoppas han kan hjälpa mig.
Träningen ger resultat har jag märkt, ett par hål på bältet har det visat sig och mer ska det bli. Nästa år ska man slippa bada i vassen.
på återseende. Mvh Johnny

RSS 2.0