Välkommen höst

Hej igen. Så var det dax att skriva några rader igen. Ja vad har hänt på sista tiden, det går ett rykte här på holmen att vår kära mack ska stänga. Det är ju hemskt. Var ska vi då samlas och surra av oss lite? Hoppas att det inte blir så.

Nu har hösten kommit med kalla kvällar och mornar, ta det lugnt efter vägen för nu kommer halkan snart. Hösten har sin charm, vackra färger, frisk luft och lite mörkare kvällar. Jag gillar när det mörknar ute, härligt att få tända lite ljus och sitta i soffan och ta det lugnt.
Nu börjar det närma sig starten på den hårda träningen, jag längtar tror aldrig jag längtat så efter att få träna. Jag ska köra minst tre dagar i veckan det kan bli fler när jag väl börjar. Vi är flera stycken på jobbet som ska träna så jag får lite press på mig. Funderar på att starta nån form av tävling på jobbet bara på skoj där den som kommer sist får bjuda dom andra på lite fika, vi får se om alla går med på det.
Ha det bra och var rädd om varandra. Mvh Johhny

Kommentarer
Postat av: Wille

Ja du min vän det har hänt mycket uppe hos er. Hoppas du kommer få ordning på din träning, jag ska bara köra igenom mitt program sen kommer jag att skicka lite input till dig



Ha de bra i norr

2008-09-14 @ 17:43:27
URL: http://www.wilens.se
Postat av: Helena Wile´n

Tjenare Grabben! Ska bli skönt att komma igång efter att ha varit träningsfri i flera flera månader....Men det känns lite tungt nu medan man väntar på att komma igång:( Jobbar lite för mkt för att orka börja just nu..... Men snart så:)

2008-09-14 @ 20:31:32
URL: http://helu76.blogg.se/
Postat av: Wille

Hur går det för dig? jag har fortfarande inte kommit igång med tränigne min rygg har strejkat? Men idag ska jag ner och köra lite yoga för att få igång ryggen. Med lite tur ska jag vara igång till slutet av veckan.



Ha det gött

2008-09-22 @ 07:13:06
URL: http://bt.wilens.se/#home
Postat av: Wille

Vad ska du göra i morgon? ett tips är att åka till Swebank Arena världens bästa hockeylag kommer på besök nämligen mitt Djurgården



Ha en bra dag och åk inte offside

2008-09-26 @ 10:24:33
URL: http://bt.wilens.se/#home
Postat av: Wille

Jag har startat en hockeyblogg



http://dif.wilens.se/#home

2008-09-28 @ 18:45:32
URL: http://www.wilens.se
Postat av: Wille

Ryggen läkt jag känner mig stark idag återupptar jag min träning och jag ska skicka ett träningsprogram till dig så snart jag fått ordning på det. Hur många dagar i veckan kan du träna på gym? och hur många kan du konditions träna utomhus?



HA det gött

2008-09-29 @ 09:04:31
URL: http://bt.wilens.se/#home
Postat av: Wille

Det va sååååååååååååååååååååååå kul att träan kan kanppt vänta till jag ska ner idag.



hej hopp

2008-09-30 @ 06:09:54
URL: http://bt.wilens.se/#home

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0